Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mausteiset pavut

20 min

Mausteiset pavut ovat loistava vierasvara. Voit tehdä pavut hyvissä ajoin etukäteen, ja maku vain paranee säilytyksen myötä. Lisää rapsakoita vihreitä lehtiä, kuten rucolaa, niin saat ruoasta runsaamman.

30.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
6 dl
keitettyjä erivärisiä papuja
Marinadi
1
pieni punasipuli
3
valkosipulinkynttä
1
miedohko chilipalko
1 tl
sormisuolaa
1 tl
sokeria
½ tl
vastarouhittua mustapippuria
2 rkl
punaviinietikkaa
1½ dl
oliiviöljyä
Lisäksi
1
avokado
1 rkl
sitruunan mehua
1
rasia kirsikkatomaatteja
1 dl
hienonnettuja yrttejä (esim. lehtipersiljaa tai korianteria)
4 dl
rucolaa tai muuta rapsakkaa salaattia

1. Tee marinadi: Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi chili, poista siitä siemenet ja kanta. Laita sipuli- ja chilisilppu kulhoon. Ripottele päälle suola, sokeri ja pippuri. Kaada päälle viinietikka ja anna maustua noin viisi minuuttia. Lisää öljy ja pavut. Voit halutessasi tehdä pavut tähän asti valmiiksi ja antaa maustua jääkaapissa. Pavut säilyvät hyvinä noin kolme päivää.

2. Kuutioi avokado ja pirskottele päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Puolita kirsikkatomaatit. Yhdistä kasvikset papujen joukkoon yrttien kanssa. Tarjoa mausteiset pavut halutessasi salaatin kanssa.

Suosittelemme myös

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt