


Mausteiset pavut
Mausteiset pavut ovat loistava vierasvara. Voit tehdä pavut hyvissä ajoin etukäteen, ja maku vain paranee säilytyksen myötä. Lisää rapsakoita vihreitä lehtiä, kuten rucolaa, niin saat ruoasta runsaamman.
1. Tee marinadi: Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi chili, poista siitä siemenet ja kanta. Laita sipuli- ja chilisilppu kulhoon. Ripottele päälle suola, sokeri ja pippuri. Kaada päälle viinietikka ja anna maustua noin viisi minuuttia. Lisää öljy ja pavut. Voit halutessasi tehdä pavut tähän asti valmiiksi ja antaa maustua jääkaapissa. Pavut säilyvät hyvinä noin kolme päivää.
2. Kuutioi avokado ja pirskottele päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Puolita kirsikkatomaatit. Yhdistä kasvikset papujen joukkoon yrttien kanssa. Tarjoa mausteiset pavut halutessasi salaatin kanssa.