Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Sekoita, kauli ja paista

Rosmariini-merisuolanäkkäri – itse tehty näkkäri hurmaa helppoudellaan

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Helppo näkkileipä saa makua kaurahiutaleista, oliiviöljystä, rosmariinista ja merisuolasta. Tarjoa juuston, levitteen tai esimerkiksi joulun alkupalojen seurana.

3.11.2025
Reseptin ainekset
1 pellillinen
3 dl
kaurahiutaleita
3½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
hienoa merisuolaa
3 dl
kylmää vettä
½ d
oliiviöljyä
Lisäksi
2
rosmariininoksaa
1–2 tl
sormisuolaa

Rosmariini-merisuolanäkkäri – ohje:

  1. Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää kylmä vesi ja öljy, ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Kumoa taikina leivinpaperiarkille ja laita toinen leivinpaperiarkki päälle. Kauli uunipellin kokoiseksi, tasaisen ohueksi levyksi. Siirrä näkkileipä leivinpaperin avulla uunipellille ja poista päällimmäinen paperi.
  3. Hienonna rosmariini ja ripottele näkkileivän pinnalle yhdessä sormisuolan kanssa.
  4. Paista 200 asteessa, uunin keskitasolla 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen murtamista paloiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt