Kotivinkki

Riisimurokeksit

25 min
2.8
0

Riisimurokeksit

Rapeat riisimurokeksit ovat juniorileipurin oma bravuuri.
Teksti Jonna Vormala
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 75 ghuoneenlämpöistä voita
  • 1 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1kananmuna
  • 1,5 dlvehnäjauhoja
  • ½ tlleivinjauhetta
  • 1 dlriisimuroja
  • 1 dlkaurahiutaleita

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

1. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna koko ajan sekoittaen.

2. Sekoita keskenään kuivat aineet ja kääntele ne voi-sokerivaahtoon.

3. Nostele kahden lusikan avulla 12 taikinakasaa leivinpaperilla peitetylle pellille. Jätä riittävästi väliä, sillä riisimurokeksit leviävät paistuessaan.

4. Paista riisimurokeksejä 180-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
2.8
Katso myös nämä