Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Riisimurokeksit

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Rapeat riisimurokeksit ovat juniorileipurin oma bravuuri.

25.5.2016
Reseptin ainekset
12 kpl
75 g
huoneenlämpöistä voita
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1
kananmuna
1,5 dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
1 dl
riisimuroja
1 dl
kaurahiutaleita

1. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna koko ajan sekoittaen.

2. Sekoita keskenään kuivat aineet ja kääntele ne voi-sokerivaahtoon.

3. Nostele kahden lusikan avulla 12 taikinakasaa leivinpaperilla peitetylle pellille. Jätä riittävästi väliä, sillä riisimurokeksit leviävät paistuessaan.

4. Paista riisimurokeksejä 180-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt