


Riisimurokeksit
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Rapeat riisimurokeksit ovat juniorileipurin oma bravuuri.
Reseptin ainekset
12 kpl
75 g
huoneenlämpöistä voita
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1
kananmuna
1,5 dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
1 dl
riisimuroja
1 dl
kaurahiutaleita
1. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna koko ajan sekoittaen.
2. Sekoita keskenään kuivat aineet ja kääntele ne voi-sokerivaahtoon.
3. Nostele kahden lusikan avulla 12 taikinakasaa leivinpaperilla peitetylle pellille. Jätä riittävästi väliä, sillä riisimurokeksit leviävät paistuessaan.
4. Paista riisimurokeksejä 180-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat