Kotivinkki

Rapeat toffeekolmiot

50 min
3.4
22

Rapeat toffeekolmiot

Päältä rapeat ja sisältä tahmeat toffeekolmiot on superhelppo tehdä, ja ne säilyvät hyvin. Kolmiot ovat niin herkullisia, että ystäväsi tiedustelevat taatusti reseptiä!
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (50 kpl)

  • 250 gvoita
  • 3 dlsokeria
  • 2 ½ dlfariinisokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 2kananmunaa
  • 5 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ¼ tlsuolaa
  • 220 gkermakarkkeja (esim. Omar)
  • (½ dl kookoshiutaleita)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN25 min

1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa seos tasaiseksi.

2. Yhdistä jauhot keskenään. Hienonna kermakarkit muruiksi veitsellä. Sekoita jauhot, karkkimurut ja suola voiseokseen.
3. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille nuolijalla. Ripottele halutessasi pinnalle mantelirouhetta tai kookoshiutaleita.
4. Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes taikinaa ei enää tartu cocktailtikkuun. Anna levyn jäähtyä kokonaan ennen kuin leikkaat sen toffeekolmioiksi.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
3.4
Katso myös nämä