


Rapeat toffeekolmiot – takuuvarma herkkuhitti viedään käsistä
50 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 25 min
Rapeat toffeekolmiot ovat sisältä juuri sopivan pehmeän sitkeät. Kolmiot on superhelppo tehdä, ja ne säilyvät hyvin. Koukuttavat kolmiot ovat niin herkullisia, että ystäväsi pyytävät taatusti reseptin!
Reseptin ainekset
50 kpl
Rapeat toffeekolmiot
250 g
voita
3 dl
sokeria
2 ½ dl
fariinisokeria
2 tl
vaniljasokeria
2
munaa
5 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
¼ tl
suolaa
220 g
kermakarkkeja (esim. Omar)
Pinnalle
½ dl
mantelirouhetta tai kookoshiutaleita
Rapeat toffeekolmiot leivotaan helposti näin:
- Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen.
- Yhdistä jauhot keskenään. Hienonna kermakarkit muruiksi veitsellä. Sekoita jauhot, karkkimurut ja suola voiseokseen.
- Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille nuolijalla. Ripottele halutessasi pinnalle mantelirouhetta tai kookoshiutaleita.
- Paista toffeekolmioita 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes taikinaa ei enää tartu cocktailtikkuun.
- Anna levyn jäähtyä kokonaan ennen kuin leikkaat sen toffeekolmioiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat