3,5(392)
Rapeat toffeekolmiot – takuuvarma herkkuhitti viedään käsistä
50 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 25 min
Rapeat toffeekolmiot ovat sisältä juuri sopivan pehmeän sitkeät. Kolmiot on superhelppo tehdä, ja ne säilyvät hyvin. Koukuttavat kolmiot ovat niin herkullisia, että ystäväsi pyytävät taatusti reseptin!
Julkaistu 2.12.2014
Kotivinkki
Reseptin ainekset
50 kpl
Rapeat toffeekolmiot
250 gvoita
3 dlsokeria
2 ½ dlfariinisokeria
2 tlvaniljasokeria
2munaa
5 ½ dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
¼ tlsuolaa
220 gkermakarkkeja (esim. Omar)
Pinnalle
½ dlmantelirouhetta tai kookoshiutaleita

Rapeat toffeekolmiot leivotaan helposti näin:

  1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen.
  2. Yhdistä jauhot keskenään. Hienonna kermakarkit muruiksi veitsellä. Sekoita jauhot, karkkimurut ja suola voiseokseen.
  3. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille nuolijalla. Ripottele halutessasi pinnalle mantelirouhetta tai kookoshiutaleita.
  4. Paista toffeekolmioita 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes taikinaa ei enää tartu cocktailtikkuun.
  5. Anna levyn jäähtyä kokonaan ennen kuin leikkaat sen toffeekolmioiksi.
30 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.