Kotivinkki

Rapeat toffeekolmiot – takuuvarma herkkuhitti viedään käsistä

50 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
25 min
Rapeat toffeekolmiot ovat sisältä juuri sopivan pehmeän sitkeät. Kolmiot on superhelppo tehdä, ja ne säilyvät hyvin. Koukuttavat kolmiot ovat niin herkullisia, että ystäväsi pyytävät taatusti reseptin!
3.5
28
Julkaistu: 2.12.2014


Ainekset (50 kpl)

Rapeat toffeekolmiot

  • 250 gvoita
  • 3 dlsokeria
  • 2 ½ dlfariinisokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 2munaa
  • 5 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ¼ tlsuolaa
  • 220 gkermakarkkeja (esim. Omar)
  • ½ dlkookoshiutaleita
Tulosta

Rapeat toffeekolmiot leivotaan helposti näin:

  1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen.
  2. Yhdistä jauhot keskenään. Hienonna kermakarkit muruiksi veitsellä. Sekoita jauhot, karkkimurut ja suola voiseokseen.
  3. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille nuolijalla. Ripottele halutessasi pinnalle mantelirouhetta tai kookoshiutaleita.
  4. Paista toffeekolmioita 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes taikinaa ei enää tartu cocktailtikkuun.
  5. Anna levyn jäähtyä kokonaan ennen kuin leikkaat sen toffeekolmioiksi.
28 kommenttia