


Mikä näppärä arjen ihanuus! Pinaattinen raviolilasagne valmistuu valmisravioleista ja purkkipastakastikkeesta
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Simppeli raviolilasagne valmistuu kätevästi valmiista ravioleista, purkkipastakastikkeesta ja juustoraasteesta. Tuoretta pinaattia laitetaan tuplasti: sekä lasagneen että lisukkeeksi.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
2 pkt (à 250 g)
pinaatti-ricottaravioleja
1 ps (65 g)
pinaattia
2 (à 125 g)
mozzarellajuustoa
1 rs (250 g)
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 prk (400 g)
pastakastiketta
1 prk (400 g)
arrabbiata-pastakastiketta
2 dl
pecorino- tai parmesaanijuustoa raastettuna
Lisäksi
1 rku
basilikaa (tai 50 g babypinaattia)
Raviolilasagne – ohje:
- Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Poista kovat lehtiruodit tarvittaessa. Valuta ja viipaloi mozzarellat. Sekoita pastakastikkeet keskenään.
- Levitä kolmasosa kastikkeesta uunivuoan pohjalle. Levitä päälle puolet ravioleista ja pinaateista sekä kolmasosa tomaateista, mozzarellaviipaleista ja juustoraasteesta.
- Lisää taas kolmasosa kastikkeesta, loput raviolit ja pinaatit sekä kolmasosa tomaateista, mozzarellaviipaleista ja juustoraasteesta.
- Lisää päälle vielä loput pastakastikkeesta, tomaateista, mozzarellaviipaleista sekä juustoraasteesta.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoa basilikan tai babypinaatin kanssa.
Vinkit!
- Saat miedomman lasagnen, kun käytät vain tavallista pastakastiketta. Jos taas tykkäät tulisesta, laita pelkkää arrabbiata- tai chilipastakastiketta.
- Maistuisiko sittenkin perinteinen versio? Katso mehevän lasagnen ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat