Maku

Mikä näppärä arjen ihanuus! Pinaattinen raviolilasagne valmistuu valmisravioleista ja purkkipastakastikkeesta

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Simppeli raviolilasagne valmistuu kätevästi valmiista ravioleista, purkkipastakastikkeesta ja juustoraasteesta. Tuoretta pinaattia laitetaan tuplasti: sekä lasagneen että lisukkeeksi.
KA
4.6
1
Julkaistu: 20.10.2020


Ainekset (4–6 annosta)

  • 2 pkt (à 250 g)pinaatti-ricottaravioleja
  • 1 ps (65 g)pinaattia
  • 2 (à 125 g)mozzarellajuustoa
  • 1 rs (250 g)kirsikka- tai miniluumutomaatteja
  • 1 prk (400 g)pastakastiketta
  • 1 prk (400 g)arrabbiata-pastakastiketta
  • 2 dlpecorino- tai parmesaanijuustoa raastettuna

Lisäksi

  • 1 rkubasilikaa (tai 50 g babypinaattia)
Tulosta

Raviolilasagne valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Poista kovat lehtiruodit tarvittaessa. Valuta ja viipaloi mozzarellat. Sekoita pastakastikkeet keskenään.
  2. Levitä kolmasosa kastikkeesta uunivuoan pohjalle. Levitä päälle puolet ravioleista ja pinaateista sekä kolmasosa tomaateista, mozzarellaviipaleista ja juustoraasteesta.
  3. Lisää taas kolmasosa kastikkeesta, loput raviolit ja pinaatit sekä kolmasosa tomaateista, mozzarellaviipaleista ja juustoraasteesta.
  4. Lisää päälle vielä loput pastakastikkeesta, tomaateista, mozzarellaviipaleista sekä juustoraasteesta.
  5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoa basilikan tai babypinaatin kanssa.

Vinkki!

Saat miedomman lasagnen, kun käytät vain tavallista pastakastiketta. Jos taas tykkäät tulisesta, laita pelkkää arrabbiata- tai chilipastakastiketta.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää arkiruokaideoita? Osta inspiroivat reseptikirjat tästä!

SISÄLTÖ JATKUU

MITÄ PIDIT?
4.63
1 kommentti