Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mikä näppärä arjen ihanuus! Pinaattinen raviolilasagne valmistuu valmisravioleista ja purkkipastakastikkeesta

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Simppeli raviolilasagne valmistuu kätevästi valmiista ravioleista, purkkipastakastikkeesta ja juustoraasteesta. Tuoretta pinaattia laitetaan tuplasti: sekä lasagneen että lisukkeeksi.

20.10.2020
Reseptin ainekset
4–6 annosta
2 pkt (à 250 g)
pinaatti-ricottaravioleja
1 ps (65 g)
pinaattia
2 (à 125 g)
mozzarellajuustoa
1 rs (250 g)
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 prk (400 g)
pastakastiketta
1 prk (400 g)
arrabbiata-pastakastiketta
2 dl
pecorino- tai parmesaanijuustoa raastettuna
Lisäksi
1 rku
basilikaa (tai 50 g babypinaattia)

Raviolilasagne – ohje:

  1. Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Poista kovat lehtiruodit tarvittaessa. Valuta ja viipaloi mozzarellat. Sekoita pastakastikkeet keskenään.
  2. Levitä kolmasosa kastikkeesta uunivuoan pohjalle. Levitä päälle puolet ravioleista ja pinaateista sekä kolmasosa tomaateista, mozzarellaviipaleista ja juustoraasteesta.
  3. Lisää taas kolmasosa kastikkeesta, loput raviolit ja pinaatit sekä kolmasosa tomaateista, mozzarellaviipaleista ja juustoraasteesta.
  4. Lisää päälle vielä loput pastakastikkeesta, tomaateista, mozzarellaviipaleista sekä juustoraasteesta.
  5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoa basilikan tai babypinaatin kanssa.

Vinkit!

  • Saat miedomman lasagnen, kun käytät vain tavallista pastakastiketta. Jos taas tykkäät tulisesta, laita pelkkää arrabbiata- tai chilipastakastiketta.
  • Maistuisiko sittenkin perinteinen versio? Katso mehevän lasagnen ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt