Mehevä ja juustoinen lasagne on ehdottomasti sen valmistukseen nähdyn vaivan arvoinen. Tällä reseptillä teet täyteläisen lasagnen, josta tykkäävät kaikki!
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuullota ne rasvassa kattilassa.
Lisää jauheliha ja anna ruskistua.
Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet ja kasvisliemikuutio. Anna kiehua juustokastikkeen valmistuksen ajan.
Kuumenna toisessa kattilassa rasva ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Anna kuohahtaa.
Lisää maito vähitellen ja sekoita, kunnes kastike on tasaista. Kiehauta, ja anna kiehua koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia.
Lisää kastikkeeseen 2/3 juustoraasteesta sekä suola.
Kokoa lasagnevuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta, lasagnelevyjä ja juustokastiketta. Jatka kerrostamista samaan tapaan. Jätä päällimmäiseksi juustokastiketta.
Ripottele pinnalle loppu juusto.
Kypsennä lasagnea 200 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia.
Anna lasagnen vetäytyä foliolla peitettynä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.