Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

R niin kuin rapeaa! Grillatut fetapaprikat ovat täydellinen purtava salaattiin tai kesäbuffetiin

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Fetalla täytetyt ja pankojauhoilla kuorrutetut fetapaprikat koukuttavat rapean pinnan ja mehevän sisuksen yhdistelmällä. Ota resepti talteen!

17.7.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
2
punaista paprikaa
2
keltaista paprikaa
200 g
fetajuustoa
1 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
½ tl
timjamia
⅓ tl
mustapippuria
1
muna
2 dl
pankojauhoja
rypsiöljyä paistamiseen
Viimeistely
rucolaa
limelohkoja

Rapeat fetapaprikat – ohje:

  1. Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet. Pane paprikat pintapuoli ylöspäin leivinpaperin päälle pellille. Paista 250 asteessa 20–30 minuuttia, kunnes kuori tummuu. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi.
  2. Kuori paprikat varovasti, etteivät ne hajoa. Laita jokaisen puolikkaan sisään kapea pala fetaa.
  3. Kaada vehnäjauhoja syvälle lautaselle. Mausta jauhot suolalla, timjamilla ja pippurilla. Riko muna pieneen kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Kaada pankojauhoja toiselle lautaselle.
  4. Kääntele täytetyt paprikat ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja viimeisenä pankojauhoissa.
  5. Paista paprikat pannulla grillissä tai liedellä runsaassa öljyssä kauniin ruskeiksi. Tarjoa rucolan tai vihersalaatin kanssa. Viimeistele limenmehulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt