


R niin kuin rapeaa! Grillatut fetapaprikat ovat täydellinen purtava salaattiin tai kesäbuffetiin
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Fetalla täytetyt ja pankojauhoilla kuorrutetut fetapaprikat koukuttavat rapean pinnan ja mehevän sisuksen yhdistelmällä. Ota resepti talteen!
Reseptin ainekset
4 annosta
2
punaista paprikaa
2
keltaista paprikaa
200 g
fetajuustoa
1 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
½ tl
timjamia
⅓ tl
mustapippuria
1
muna
2 dl
pankojauhoja
rypsiöljyä paistamiseen
Viimeistely
rucolaa
limelohkoja
Rapeat fetapaprikat – ohje:
- Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet. Pane paprikat pintapuoli ylöspäin leivinpaperin päälle pellille. Paista 250 asteessa 20–30 minuuttia, kunnes kuori tummuu. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi.
- Kuori paprikat varovasti, etteivät ne hajoa. Laita jokaisen puolikkaan sisään kapea pala fetaa.
- Kaada vehnäjauhoja syvälle lautaselle. Mausta jauhot suolalla, timjamilla ja pippurilla. Riko muna pieneen kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Kaada pankojauhoja toiselle lautaselle.
- Kääntele täytetyt paprikat ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja viimeisenä pankojauhoissa.
- Paista paprikat pannulla grillissä tai liedellä runsaassa öljyssä kauniin ruskeiksi. Tarjoa rucolan tai vihersalaatin kanssa. Viimeistele limenmehulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat