Maku

Raparperipiirakka – rakastettu klassikkoleivonnainen

1 h
3.95
18

Raparperipiirakka on kesän rakastetuimpia leivonnaisia! Raikkaan hapan raparperi saa seurakseen rapean muropohjan ja ihanan ranskankermatäytteen. Tällä klassikko-ohjeella onnistut!
Tulosta
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (10 palaa)

Murotaikina

  • 100 gvoita
  • 1 dlsokeria
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1 kplmunaa

Täyte

  • 10 dlraparperia (paloiteltuna)
  • 2 rklmaissitärkkelystä (jos käytät pakastettuja raparpereja)
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1 kplmunaa
  • 1 dlsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN35 min
MITÄ PIDIT?
3.95