


Raparperi-vadelmahillo
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Ihana kesäinen juuri sopivan makea sekä kirpsakka hillo vaikkapa juustokakun täytteeksi tai lettukesteihin. Mainion jälkiruuan saat sekoittamalla vadelmaista raparperihilloa mascarponen kanssa.
Reseptin ainekset
1 purkki
1 kg
raparperinpaloja
900 g
vadelmia
3 tl
vaniljasokeria
1 kg
hillosokeria
0,5 dl
vettä
Raparperi-vadelmahillo – ohje:
- Kuori ja pilko raparperit, laita kattilaan vadelmien ja veden kanssa.
- Kuumenna höyryäväksi ja lisää joukkoon hillosokeri sekä vaniljasokeri.
- Anna kiehua hiljalleen rauhassa niin kauan että raparperit ovat ihan pehmeitä.
- Sekoita hillo sauvasekoittimella sileäksi.
Vinkki!
Nauti hilloa vaikka lettujen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat