Maku

Raparperi-vadelmahillo

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Ihana kesäinen juuri sopivan makea sekä kirpsakka hillo vaikkapa juustokakun täytteeksi tai lettukesteihin. Mainion jälkiruuan saat sekoittamalla vadelmaista raparperihilloa mascarponen kanssa.
KA
GL
LA
MA
MU
VE
5
0
Julkaistu: 7.6.2016


Reseptin ainekset (1 annosta)

  • 1 kgraparperinpaloja
  • 900 gvadelmia
  • 3 tlvaniljasokeria
  • 1 kghillosokeria
  • 0,5 dlvettä
Tulosta

Kuori ja pilko raparperit, laita kattilaan vadelmien ja veden kanssa.

Kuumenna höyryäväksi ja lisää joukkoon hillosokeri sekä vaniljasokeri.

Anna kiehua hiljalleen rauhassa niin kauan että raparperit ovat ihan pehmeitä.

Sekoita sauvasekoittimella sileäksi.

Kommentoi »