Maku

Raparperi-vadelmahillo

1 h 15 min
5
0

Raparperi-vadelmahillo

Ihana kesäinen juuri sopivan makea sekä kirpsakka hillo vaikkapa juustokakun täytteeksi tai lettukesteihin. Mainion jälkiruuan saat sekoittamalla vadelmaista raparperihilloa mascarponen kanssa.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 1 kgraparperinpaloja
  • 900 gvadelmia
  • 3 tlvaniljasokeria
  • 1 kghillosokeria
  • 0,5 dlvettä

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Kuoritaan ja pilkotaan raparperit, laitetaan kattilaan vadelmien ja veden kanssa. Kuumennetaan höyryäväksi ja lisätään joukkoon hillosokeri sekä vaniljasokeri. Annetaan kiehua hiljalleen rauhassa niin kauan että raparperit ovat ihan pehmeitä. Sekoitetaan sauvasekoittimella sileäksi.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä