Maku

Raparperi-vadelmahillo

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Ihana kesäinen juuri sopivan makea sekä kirpsakka hillo vaikkapa juustokakun täytteeksi tai lettukesteihin. Mainion jälkiruuan saat sekoittamalla vadelmaista raparperihilloa mascarponen kanssa.
5
0
Julkaistu: 7.6.2016


Ainekset (1 annosta)

  • 1 kgraparperinpaloja
  • 900 gvadelmia
  • 3 tlvaniljasokeria
  • 1 kghillosokeria
  • 0,5 dlvettä
Tulosta

Kuoritaan ja pilkotaan raparperit, laitetaan kattilaan vadelmien ja veden kanssa. Kuumennetaan höyryäväksi ja lisätään joukkoon hillosokeri sekä vaniljasokeri. Annetaan kiehua hiljalleen rauhassa niin kauan että raparperit ovat ihan pehmeitä. Sekoitetaan sauvasekoittimella sileäksi.

Kommentoi »