Voitele ja jauhota irtopohjavuoka (halkaisijaltaan 22-24 cm). Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa kulhossa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää kananmunat yksi kerrallaan ja koko ajan vatkaten.
Yhdistä toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe, inkivääri ja kardemumma. Lisää kuivat aineet voi-sokeriseokseen vuorotellen ranskankerman kanssa. Sekoita nopeasti muovilastalla käännelleen tasaiseksi taikinaksi. Lisää taikinaan lopuksi raparperinpalat.
Levitä taikina vuokaan ja tasoita pinta lastalla. Paista uunin alatasolla noin 35 minuuttia tai kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista.
Toscakuorrutus
Mittaa pinnoitettuun kattilaan kaikki kuorrutuksen ainekset. Kuumenna keskilämmöllä ja välillä sekoittaen, kunnes kuorrutus muuttuu sakeammaksi, noin 5-10 minuuttia. Varo polttamasta kuorrutusta pohjaan.
Levitä lämmin kuorrutus kakun päälle. Jatka paistamista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes kuorrutus saa kullanruskean värin.
Anna kakun jäähtyä ennen tarjoilua. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.