Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperi-kinuskiruudut

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Raparperi ja kinuski yhdistyvät näissä mehevissä rarparperi-kinuskiruuduissa. Helppotekoinen taikina kätkee sisälleen makeita fudgepaloja ja kirpeää raparperia.

13.6.2017

Reseptin ainekset
12 palaa
200 g
raparperia
1 rkl
fariinisokeria
2 1/2 dl
vehnäjauhoja (2 + 1/2 dl)
1/2 tl
leivinjauhetta
115 g
voita
2 1/2 dl
tomusokeria
2
munaa
100 g
fudgepaloja
Lisäksi
1 dl
kinuskikastiketta

Raparperi-kinuskiruudut – ohje:

  1. Ota voi ajoissa huoneenlämpöön.
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Valmistele 20 × 20-senttinen vuoka. Leikkaa pohjalle leivinpaperi, joka menee reunojen yli. Voitele ja jauhota pohja ja reunat.
  3. Pilko raparperi n. puolentoista sentin paksuisiksi paloiksi. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja 1/2 dl vehnäjauhoja.
  4. Yhdistä toisessa kulhossa loput vehnäjauhoista ja leivinjauhe.
  5. Vaahdota huoneenlämpöinen voi tomusokerin kanssa kuohkeaksi, lisää munat yksi kerrallaan.
  6. Sekoita vaahtoon jauhot ja sekoituksen loppuvaiheilla melkein kaikki raparpereista ja fudgepaloista (säästä osa pinnalle).
  7. Levitä taikina tasaisesti vuokaan, ripottele loput raparperit ja fudgepalat pinnalle. Paista uunin keskitasolla n. 45 minuuttia tai kunnes keskelle työnnettyyn puutikkuun ei tartu taikinaa.
  8. Valuta pinnalle kinuskikastiketta, leikkaa levy 12 palaan. Säilytä raparperi-kinuskiruudut jääkaapissa.

Vinkit!

Kokeile myös mehevää raparperipiirakkaa, joka on suosituin raparperiohjeemme vuodesta toiseen! Reseptillä leivot helposti pellillisen herkullista piirakkaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt