Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jokaiselle jotakin! Raidallinen viipalelaatikko täytetään erivärisillä juureksilla ja valellaan makoisalla siirapilla

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Juuresviipaleet ladotaan vuokaan omiksi jonoikseen, joten jokainen voi lusikoida lautaselle lempijuureksiaan.

15.12.2022
Reseptin ainekset
4–6 annosta
300 g
punajuuria
300 g
bataattia tai myskikurpitsaa
300 g
palsternakkaa
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
rosmariinia hienonnettuna
200 g
ranskankermaa
2 dl
kuohukermaa
3 tl
piparjuuritahnaa
Pinnalle
2 rkl
tummaa siirappia
½ rkl
balsamiviinietikkaa

Raidallinen viipalelaatikko – ohje:

  1. Kuori juurekset ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla tai terävällä veitsellä.
  2. Lado juuresviipaleet voideltuun uunivuokaan (noin 35 × 22 cm) pystyyn, kukin juureslaji omaan riviinsä.
  3. Ripottele viipaleiden väliin suolaa, pippuria ja rosmariinia.
  4. Sekoita kulhossa ranskankerma, kuohukerma ja piparjuuritahna. Kaada seos vuokaan juuresviipaleiden päälle.
  5. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 1 tunti, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  6. Sekoita siirappi ja etikka ja valuta kypsän laatikon päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt