


Rahkainen päärynä-suklaa-jäätelökakku
1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min
Reseptin ainekset
6 annosta
10 dl
kermajäätelöä (päärynä)
2 rkl
balsamiviinietikkaa
500 g
maitorahkaa
60 g
marenkeja
1/2 dl
suklaakastiketta
Pohja
150 g
suklaakeksejä
25 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
Pane suklaakastike puoleksi tunniksi pakastimeen. Murenna pohjan keksit pieneksi ja sekoita joukkoon rasva. Painele seos tiiviiksi leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Yhdistä pehmennyt jäätelö, balsamico, rahka ja murennettu marenki tasaiseksi seokseksi. Lisää viimeiseksi kohmeinen suklaakastike kevyesti nostellen, niin että seokseen muodostuu raitoja. Älä sekoita liikaa. Painele täyte tiiviiksi kerrokseksi pohjan päälle ja nosta muovikelmulla peitettynä pakastimeen pariksi kolmeksi tunniksi. Nosta huoneenlämpöön 10–15 minuuttia ennen nauttimista ja koristele esimerkiksi suklaakastikkeella ja rouhitulla suklaalla. Nauti heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat