Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raakakakku avokadosta ja banaanista

1 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 1 h 0 min

Gluteeniton raakakakku valmistuu avokadosta, banaanista, pähkinöistä ja marjoista ilman uunia.

17.10.2014
Reseptin ainekset
12–14
Pohja
3 dl
kuorittuja manteleita
2 ½ dl
pehmeitä, kivettömiä taateleita
2 rkl
raakakaakaojauhetta (esim. Cocovi)
(½ dl vettä)
Täyte
1 dl
kaakaovoita (esim. CocoVi)
tai kylmäpuristettua kookosöljyä
2
avokadoa
2
banaania
½ dl
limetinmehua
¼ tl
raastettua inkivääriä
Koristeeksi
puolukoita
kookoslastuja

1. Mittaa mantelit kulhoon ja peitä ne vedellä. Anna liota noin 20 minuuttia. Valuta mantelit ja anna niiden kuivahtaa hetki.

2. Mittaa taatelit ja mantelit tehosekoittimeen tai yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Lisää raakakaakaojauhe ja käynnistä kone. Anna käydä, kunnes ainekset ovat jauhautuneet murumaiseksi. Jos massa tuntuu liian kuivalta, lisää hiukan vettä.

3. Pingota irtopohjaisen kakkuvuoan (halkaisijaltaan 21 cm) pohjalle leivinpaperi. Painele pähkinä-taateliseos tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille. 

4. Jos käytät kaakaovoita, paloittele se. Lämmitä kattilassa vettä 40-asteiseksi. Nosta kaakaovoiastia vesihauteeseen ja sekoita, kunnes voi on sulanut. Mittaa kaikki täytteen aineet tehosekoittimeen ja anna koneen käydä, kunnes seos on sileää ja pehmeää. Tarkista maku. Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle.

5. Peitä vuoka kelmulla ja nosta raakakakku kylmään vähintään tunniksi, jotta täyte hyytyy. Koristele banaani-avokado-raakakakku ennen tarjoamista puolukoilla ja kookoslastuilla.

Suosittelemme myös näitä

Avokado – 6 kiinnostavaa faktaa avokadosta ja 10 suosituinta avokado-ohjetta

Raakaleivos-tartaletit joissa maistuu mustikka ja laventeli

Gluteeniton ja vegaaninen suklaapavlova

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt