Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punssikakku

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Arrakkipunssilla maustettu kuivakakku on hienostunut tarjottava kahvipöytään.

24.5.2017
Reseptin ainekset
30 viipaletta
Punssikakku
200 g
voita
2 dl
sokeria
3
kananmunaa
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
½ dl
punssia
Kuorrute
60 g
voita
100 g
tuorejuustoa
4 dl
tomusokeria
1 rkl
punssia
2 tl
vaniljasokeria

Punssikakku – ohje:

  1. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään.
  2. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri toisessa kulhossa. Sekoita kananmunat yksitellen sokeri-voivaahtoon koko ajan vatkaten.
  3. Lisää lopuksi jauhoseos ja arrakkipunssi vuorotellen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  4. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista kakkua 175-asteisessa uunissa 45–55 minuuttia. Kumoa kakku ja anna jäähtyä.
  5. Valmista kuorrute vatkaamalla keskenään voi, tuorejuusto, tomusokeri, arrakkipunssi ja vaniljasokeri.
  6. Kuorruta punssikakku kauttaaltaan ja nosta jääkaappiin jäähtymään. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt