Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuri-suklaakakku

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Punajuuri tekee suklaakakusta ihanan kostean ja mehevän. Piilota punajuuret kakkutaikinaan ja leivo päiväkahveille tämä herkullinen punajuuri-suklaakakku!

21.9.2010
Reseptin ainekset
12 annosta
200 g
tummaa suklaata
3 kpl
munaa
1 1/2 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelijauhetta
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
2 kpl
punajuurta (raastettuna)
Kuorrutus
150 g
tummaa suklaata
1 1/2 dl
tomusokeria
125 g
smetanaa
1/2 dl
mantelirouhetta
  1. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää munavaahtoon jauhoseos, rasva, hyvin hienoksi raastetut punajuuret ja vähän jäähtynyt sulatettu suklaa. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Kaada taikina irtopohjavuokaan (Ø 26 cm), johon olet pingottanut leivinpaperin.
  4. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Jäähdytä punajuuri-suklaakakku.
  5. Sulata kuorrutuksen suklaa. Sekoita mukaan siivilöity tomusokeri ja smetana.
  6. Levitä kuorrutus jäähtyneelle kakulle ja koristele mantelirouheella.
  7. Tarjoa punajuuri-suklaakakku mieluiten huoneenlämpöisenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt