Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkana-karviaishillo

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Porkkana ja karviainen tekevät hillossa ihmeellisen makuharhan! Hillo maistuu aivan lakkahillolta, vaikkei ole lakkoja nähnytkään. Piristä jogurttiannos lusikallisella lakattoman lakkahilloa tai tarjoa hilloa vaikkapa korppujen ja juuston kera.

21.7.2005
Reseptin ainekset
1 annosta
500 g
porkkanaa
10 dl
karviaisia
1/2 dl
vettä
600 g
hillosokeria

Kuori ja raasta porkkanat. Poista kannat karviaisista.

Mittaa porkkanaraaste, karviaiset ja vesi kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä kunnes seos on kunnolla soseutunut.

Lisää hillosokeri ja keitä noin 10 minuuttia.

Kuori pinnalle muodostunut vaahto pois ja kaada porkkana-karviaishillo puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tiiviisti.

Jäähdytä lakattoman lakkahillo nopeasti ja vie kylmiöön, jääkaappiin tai kellariin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt