


Porkkana-karviaishillo
1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Porkkana ja karviainen tekevät hillossa ihmeellisen makuharhan! Hillo maistuu aivan lakkahillolta, vaikkei ole lakkoja nähnytkään. Piristä jogurttiannos lusikallisella lakattoman lakkahilloa tai tarjoa hilloa vaikkapa korppujen ja juuston kera.
Reseptin ainekset
1 annosta
500 g
porkkanaa
10 dl
karviaisia
1/2 dl
vettä
600 g
hillosokeria
Kuori ja raasta porkkanat. Poista kannat karviaisista.
Mittaa porkkanaraaste, karviaiset ja vesi kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä kunnes seos on kunnolla soseutunut.
Lisää hillosokeri ja keitä noin 10 minuuttia.
Kuori pinnalle muodostunut vaahto pois ja kaada porkkana-karviaishillo puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tiiviisti.
Jäähdytä lakattoman lakkahillo nopeasti ja vie kylmiöön, jääkaappiin tai kellariin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat