Maku

Porkkana-karviaishillo

1 h
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Porkkana ja karviainen tekevät hillossa ihmeellisen makuharhan! Hillo maistuu aivan lakkahillolta, vaikkei ole lakkoja nähnytkään. Piristä jogurttiannos lusikallisella lakattoman lakkahilloa tai tarjoa hilloa vaikkapa korppujen ja juuston kera.
GL
LA
MA
MU
3.5
9
Julkaistu: 21.7.2005


Ainekset (1 annosta)

  • 500 gporkkanaa
  • 10 dlkarviaisia
  • 1/2 dlvettä
  • 600 ghillosokeria
Tulosta

Kuori ja raasta porkkanat. Poista kannat karviaisista.

Mittaa porkkanaraaste, karviaiset ja vesi kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä kunnes seos on kunnolla soseutunut.

Lisää hillosokeri ja keitä noin 10 minuuttia.

Kuori pinnalle muodostunut vaahto pois ja kaada porkkana-karviaishillo puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tiiviisti.

Jäähdytä lakattoman lakkahillo nopeasti ja vie kylmiöön, jääkaappiin tai kellariin.

9 kommenttia