Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkana-kanelipullat

2 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 30 min
21.9.2010
Reseptin ainekset
25 kpl
5 dl
kevytmaitoa
50 g
hiivaa
2 dl
sokeria
1 kpl
munaa
1 tl
suolaa
13 dl
vehnäjauhoja
2 dl
porkkanaraastetta
150 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
Täyte
3 dl
porkkanaraastetta
100 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
fariinisokeria
1 tl
kanelia
Kuorrutus
100 g
tuorejuustoa
1 dl
tomusokeria

Porkkana-kanelipullat – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, muna ja suola.
  2. Alusta jauhot erissä taikinaan yhdessä porkkanaraasteen kanssa. Lisää pehmeä rasva pieninä paloina alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikinaa puolisen tuntia.
  3. Sekoita täytteen porkkanaraaste sulatettuun rasvaan. Lisää sokeri ja kaneli.
  4. Kauli kohonneesta pullataikinasta suorakaiteenmallinen suuri levy. Levitä täyte levylle.
  5. Kieritä levy kääretortun tapaan rullalle. Leikkaa rullasta noin 3 cm:n levyisiä viipaleita.
  6. Nosta viipaleet paperisiin muffinivuokiin tai muffinipellille.
  7. Kohota porkkana-kanelipullia vielä uunin lämpenemisen ajan (20 min) ja paista 225 asteessa 10–15 minuuttia.
  8. Sekoita sulatejuustosta ja tomusokerista tahna. Nostele seoksesta lusikalla tai pursota viiruja jäähtyneiden porkkana-kanelipullien pintaan.

Vinkki!

Ota talteen myös perinteisten korvapuustien ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt