Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pohjattoman hyvää! Tämä kesäkurpitsapiirakka ei pohjaa kaipaa − juusto ja munat pitävät piirakan kasassa

50 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 35 min

Pohjaton kesäkurpitsapiirakka valmistuu raastetusta kesäkurpitsasta. Koristele salaatilla ja aurinkokuivatuilla kirsikkatomaateilla juuri ennen tarjoilua.

15.7.2022
Reseptin ainekset
6 annosta
2 (noin 500 g)
kesäkurpitsaa
½ tl
suolaa
1 nippu (100 g)
kevätsipulia
½ rku
basilikaa
1
valkosipulinkynsi
130 g
mustaleimaemmentalraastetta
6
munaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
50 g
aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja
50 g
minisalaattisekoitusta

Pohjaton kesäkurpitsapiirakka – ohje:

  1. Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa 7 ohutta kiekkoa koristeeksi. Raasta loput kesäkurpitsat ja sekoita joukkoon suola. Valuta siivilässä 10 minuuttia.
  2. Puristele ylimääräinen neste pois. Hienonna kevätsipulit ja basilika, säästä osa koristeeksi. Kuori ja murskaa valkosipuli.
  3. Sekoita ainekset kulhossa. Lisää juustoraaste ja munat. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kaada seos voideltuun piirakkavuokaan. Tasoita pinta ja lisää kesäkurpitsasiivut. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Jäähdytä haaleaksi.
  5. Koristele piirakka aurinkokuivatuilla kirsikkatomaateilla, minisalaattisekoituksella, kevätsipulilla ja basilikalla.

Vinkki!

Kokeile emmentaljuuston sijaan raastettua fetajuustoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt