


Pizzapohja kikherneistä
25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min
Purkillisesta kikherneitä valmistuu gluteeniton ja proteiinipitoinen pizzapohja. Ksantaanin avulla kikherneet taipuvat helposti muotoiltavaksi taikinaksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
kikherneitä suolaliemessä
1/2 tl
suolaa
1 tl
leivinjauhetta
3 tl
ksantaania
Pizzapohja kikherneistä – ohje:
- Kaada kikherneet liemineen monitoimikoneeseen. Mittaa joukkoon muut ainekset.
- Anna taikinan pyöriä muutama minuutti, kunnes siihen on muodostunut sitkoa.
- Levitä taikina uunipellille ja esipaista pohjaa 200 asteessa 15– 20 minuuttia.
- Täytä haluamallasi täytteillä ja paista vielä 225 asteessa 10–15 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat