Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pizzapohja kikherneistä

25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min

Purkillisesta kikherneitä valmistuu gluteeniton ja proteiinipitoinen pizzapohja. Ksantaanin avulla kikherneet taipuvat helposti muotoiltavaksi taikinaksi.

27.1.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
kikherneitä suolaliemessä
1/2 tl
suolaa
1 tl
leivinjauhetta
3 tl
ksantaania

Pizzapohja kikherneistä – ohje:

  1. Kaada kikherneet liemineen monitoimikoneeseen. Mittaa joukkoon muut ainekset.
  2. Anna taikinan pyöriä muutama minuutti, kunnes siihen on muodostunut sitkoa.
  3. Levitä taikina uunipellille ja esipaista pohjaa 200 asteessa 15– 20 minuuttia.
  4. Täytä haluamallasi täytteillä ja paista vielä 225 asteessa 10–15 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt