Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nam, mikä möykky! Kesän hauskat pizzamöykkyleivät lusikoidaan grilliparilalle ja paistetaan herkullisiksi

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Tee pizzataikina ja sekoita margheritan täytteet sekaan. Lusikoi parilalle ja paista! Leipien maku on entistä kutkuttavampi, kun sipaiset pintaan hieman nduja-makkaratahnaa.

17.7.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
kuivahiivaa
½ tl
suolaa
2½ dl
vettä
½ dl
oliiviöljyä
100 g
parmesaanijuustoa
150 g
kirsikkatomaatteja
1
chili
1 rku
basilikaa
½ dl
pinjansiemeniä
2 rkl
hunajaa
öljyä paistamiseen
Lisäksi
1 dl
nduja-makkaratahnaa

Pizzamöykkyleivät – ohje:

  1. Sekoita jauhot, hiiva ja suola isossa kulhossa. Lisää 42-asteinen vesi ja öljy. Anna taikinan kohota 30 minuuttia huoneenlämmössä liinalla peitettynä.
  2. Rouhi parmesaani veitsellä karkeaksi. Leikkaa tomaatit neljään osaan. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Hienonna basilika (säästä hieman koristeluun). Sekoita taikinaan parmesaani, tomaatit, chili, basilika, siemenet ja hunaja.
  3. Lisää keskilämmölle kuumennetulle grilliparilalle öljyä. Lusikoi taikinasta reilun 0,5 dl kokoisia möykkyjä. Paista kannen alla 4–5 minuuttia. Käännä ja jatka paistamista 3–4 minuuttia. Tarkista kypsyys.
  4. Koristele leivät basilikalla ja tarjoa ndujan kera.

Vinkki!

Saat leivistä vegaaniset, kun käytät vegaanista parmesaania ja hunajan tilalla vaaleaa siirappia. Korvaa nduja aurinkokuivatuista tomaateista, öljystä, chilistä ja savupaprikasta soseutetulla tahnalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt