Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparkakku-semifreddo

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Piparkakku-semifreddo on joulun ihanin piparkakkujälkiruoka, pehmeä piparkakkujäädyke. Suosittelemme!

10.12.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
15
piparkakkua (ohuita)
2 kpl
munaa
1/2 dl
sokeria
2 dl
kuohukermaa
1 dl
hilloa (puolukka)
Koristeluun
ohuita piparkakkuja
puolukoita

Pane piparkakut pakastuspussiin ja murskaa ne kaulimella karkeaksi rouheeksi.

Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa keltuaiset sokerin kanssa vaahdoksi.

Puhdista vatkaimet ja kuivaa ne. Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita keltuais-sokerivaahtoon kermavaahto, piparkakkurouhe ja puolet puolukkahillosta. Lisää lopuksi joukkoon valkuaisvaahto varovasti käännellen.

Kaada seos laakeaan vuokaan. Lusikoi pinnalle huolimattomasti loppu puolukkahillo.

Peitä piparkakku-semifreddon vuoka foliolla ja pakasta noin 4 tuntia, kunnes massa on puolijäinen eli semifreddo.

Pyörittele piparkakku-semifreddo jäätelökauhalla palloiksi annosmaljoihin. Koristele puolukoilla ja piparkakuilla.

Vinkit!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt