5(1)
Piparilusikat
45 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 5 min
Piiparilusikka on ihana syötävä kahvin hämmentäjä!
18.1.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
60 kpl
500 gpiparkakkutaikinaa (pakaste)
Sokerikuorrute
1 kplvalkuaista
5 dltomusokeria
1 rklsitruunamehua
Koristelu
1 rklkoristerakeita

Kauli piparitaikina hyvin jauhotetulla pöydällä noin 5 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota kaavan avulla lusikanmuotoisia pipareita leivinpaperin päälle pellille. Voit myös leipoa lusikat suoraan leivinpaperille. Jätä tällöin leviämisvaraa.

Paista pipareita 200-asteisessa uunissa 5–7 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa valkuaisen rakenne rikki kulhossa. Siivilöi joukkoon tomusokeri. Sekoita ja lisää mehu. Hämmennä kunnes seos on kiiltävää. Tee kuorrutteesta löysähkö, lisää tarvittaessa mehua.

Dippaa piparilusikoiden varret pikeeriin, koristele ja anna kuivua.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo