


Piparilusikat
45 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 5 min
Piiparilusikka on ihana syötävä kahvin hämmentäjä!
Reseptin ainekset
60 kpl
500 g
piparkakkutaikinaa (pakaste)
Sokerikuorrute
1 kpl
valkuaista
5 dl
tomusokeria
1 rkl
sitruunamehua
Koristelu
1 rkl
koristerakeita
Kauli piparitaikina hyvin jauhotetulla pöydällä noin 5 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota kaavan avulla lusikanmuotoisia pipareita leivinpaperin päälle pellille. Voit myös leipoa lusikat suoraan leivinpaperille. Jätä tällöin leviämisvaraa.
Paista pipareita 200-asteisessa uunissa 5–7 minuuttia. Jäähdytä.
Vatkaa valkuaisen rakenne rikki kulhossa. Siivilöi joukkoon tomusokeri. Sekoita ja lisää mehu. Hämmennä kunnes seos on kiiltävää. Tee kuorrutteesta löysähkö, lisää tarvittaessa mehua.
Dippaa piparilusikoiden varret pikeeriin, koristele ja anna kuivua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat