Sinihomejuustotahnalla hunnutettu piparileipä on täydellistä glögin kanssa – nappaa ihana ohje!
1 h 10 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 50 min
Jos tykkäät napsia piparkakkuja homejuuston kanssa, piparileipä sinihomejuustokuorrutteella tekee varmasti vaikutuksen. Vau-efekti on taattu, kun sommittelet leivän päälle kuusimetsän tomusokeroiduista rosmariininoksista.
Voitele ja korppujauhota leipä- tai kakkuvuoka (1,8 l).
Sulata rasva. Mittaa jauhot, sokeri, piparkakkumauste ja leivinjauhe kulhoon ja sekoita. Lisää kermaviili, omenasose ja voisula. Sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Valmista sinihomejuustotahna. Notkista tuorejuusto ja murustele sinihomejuusto sekaan. Mausta hunajalla. Levitä tahna leivän päälle. Viimeistele tomusokeroiduilla rosmariininoksilla.