Tässä on superhelppo tapa muotoilla piparit! Piparikeppien leivonnassa ei tarvita edes kaulinta. Ihana piparminttukuorrute viimeistelee kepit tarjoilukuntoon.
Sulata piiparitaikina ohjeen mukaan. Ota piparitaikinasta neljäsosa. Pyöritä taikinasta jauhotetulla pöydällä makkara ja jaa se kolmeen osaan.
Leivo pala kerrallaan 5 mm:n paksuisiksi tangoiksi. Jaa tankoja tarvittaessa lyhyempiin osiin, jotta niitä on helpompi käsitellä.
Leikkaa tangosta 10–12 cm:n pituisia paloja. Kiedo kaksi tankoa yhteen, nosta leivinpaperin päälle pellile ja taivuta tangon yläosa lopuksi kepin pään muotoon.
Paista piparitankoja 200-asteisessa uunissa noin viisi minuuttia. Jäähdytä piparit ritilällä.
Sekoita piparminttukuorrutteen ainekset yhteen. Kun teet ohuehkon kuorrutteen, voit levittää sitä pienellä siveltimellä tangoille. Koristele piparikepit nonparelleilla.