Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piña colada -jäätelövuokakakku – trooppinen drinkki viilentävän kakun muodossa

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Piña colada -jäätelökakussa maistuu tuttu kookoksen, ananaksen ja rommin yhdistelmä. Raikkaan vegaanisen jäätelön pohjana on pehmeää silken tofua ja kondensoitua kookosmaitoa. Suolaisenmakea keksipohja on piste iin päällä.

7.7.2023
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
5
digestivekeksiä
50 g
pieniä pretzeleitä (Taffel)
2 tl
vaniljasokeria
50 g
maidotonta margariinia tai kookosöljyä
Ananasjäätelö
2 prk (à 227/139 g)
ananaspaloja (noin 4 dl) tai vastaava määrä tuoretta ananasta
450 g
silken tofua (Tofumoon)
1 prk
kondensoitua kookosmaitoa
2–3 rkl
rommia tai tilkka rommiaromia
Pinnalle
6
ohutta ananasviipaletta
½−1 dl
paahdettuja kookoshiutaleita tai -lastuja

Piña colada -jäätelövuokakakku – ohje:

  1. Valuta ananaspalat ja pane ne pakastusrasiaan tai pussiin. Pakasta vähintään 2 tuntia.
  2. Jauha keksit ja pretzelit. Lisää vaniljasokeri ja rasva. Sekoita.
  3. Vuoraa vuoka (2 l) halutessasi leivinpaperilla. Kaada muruseos vuokaa ja painele tasaisesti pohjalle.
  4. Valuta tofu. Pane kaikki jäätelön ainekset tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi.
  5. Kaada jäätelöseos vuokaan pohjan päälle. Tasoita pinta.
  6. Kuori ananas ja leikkaa siitä veitsellä ohuita viipaleita. Asettele viipaleet jäätelön pinnalle.
  7. Nosta vuoka pakastimeen vähintään 2 tunniksi. Viimeistele kookoslastuilla.

Vinkki!

Voit käyttää vegaaniseen jäätelöön silken tofun sijaan soija- tai kauravispiä tai kaurapohjaista vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt