Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pilvimunat koukuttavat kuohkeudellaan – tätä hauskaa valmistuskikkaa on pakko kokeilla!

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Veikeät ja herkulliset pilvimunat on yllättävän helppo valmistaa. Herkun salaisuus on kovaksi vatkattu, juustoraasteella maustettu valkuaisvaahto. Katso resepti ja kokeile!

18.3.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
Pilvimunat
4
munaa
2 rkl
parmesaanijuustoa raastettuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Lisäksi
2 rkl
ruohosipulia hienonnettuna

Pilvimunat – ohje:

  1. Erottele valkuaiset kulhoon. Jätä keltuaiset munankuoren puolikkaiseen rasiaan odottamaan.
  2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita juustoraaste valkuaisvaahtoon.
  3. Jaa vaahtoseos neljäksi keoksi leivinpaperin päälle pellille. Paina lusikalla keskelle kuopat.
  4. Kypsennä kekoja uunissa 200 asteessa 4–5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Ota pelti pois uunista ja laita keltuaiset syvennyksiin kekojen keskelle. Jatka kypsennystä vielä 3–5 minuuttia, keltuaisen halutusta kypsyydestä riippuen.
  5. Ripottele lopuksi suolaa, pippuria ja ruohosipulia pilvimunien päälle. Tarjoa sellaisenaan tai leivän kanssa.

Vinkki!

Voit halutessasi ripotella päälle myös rapeaksi paistettua pekonia murusteltuna.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt