Pilvimunat koukuttavat kuohkeudellaan – tätä hauskaa valmistuskikkaa on pakko kokeilla!
Gluteeniton
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Veikeät ja herkulliset pilvimunat on yllättävän helppo valmistaa. Herkun salaisuus on kovaksi vatkattu, juustoraasteella maustettu valkuaisvaahto. Katso resepti ja kokeile!
Jaa vaahtoseos neljäksi keoksi leivinpaperin päälle pellille. Paina lusikalla keskelle kuopat.
Kypsennä kekoja uunissa 200 asteessa 4–5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Ota pelti pois uunista ja laita keltuaiset syvennyksiin kekojen keskelle. Jatka kypsennystä vielä 3–5 minuuttia, keltuaisen halutusta kypsyydestä riippuen.
Ripottele lopuksi suolaa, pippuria ja ruohosipulia pilvimunien päälle. Tarjoa sellaisenaan tai leivän kanssa.
Vinkki!
Voit halutessasi ripotella päälle myös rapeaksi paistettua pekonia murusteltuna.