Pikkuiset passionpullat

Reseptin ainekset (60 kpl)
- 2 1/2 dltäysmaitoa
- 25 ghiivaa
- 1 1/2 dlsokeria
- 0,5 gsahramia
- 1/2 tlsuolaa
- 7 dlvehnäjauhoja
- 75 gvoita
Voiteluun
- 1 kplmunaa
Päälle
- 3 rklkoristerakeita
- 6 kplpassionhedelmää
- 4 dlkuohukermaa
- 1 rklsokeria
- 1 tlvaniljasokeria
Kuumenna maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva joukkoon. Lisää sokeri, sahrami ja suola. Sekoita joukkoon reilu puolet jauhoista. Vatkaa vellimäistä seosta hetki, niin taikinaan muodostuu hyvä sitko. Lisää jauhoja koko ajan alustaen. Vaivaa taikinaan loppuvaiheessa pehmeä rasva. Peitä kulho ja kohota taikina kooltaan lähes kaksinkertaiseksi.
Leivo taikinasta 60 minipullaa. Kohota uudelleen.
Voitele pullat munalla. Ripottele päälle koristerakeita ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Halkaise passionhedelmät ja koverra hedelmäliha kulhoon.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon hedelmäliha. Siirrä täyteseos pakaste- tai pursotinpussiin.
Leikkaa pullista lakit irti.
Leikkaa pussista pää pois ja pursota pohjien päälle passiontäytettä. Nosta lakit takaisin. Viimeistele pikkuiset passionpullat tomusokerilla.