Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pikkuiset passionpullat

1 h 55 min
{
Aktiivinen 55 min
Passiivinen 1 h 0 min

Suloiset pikkupullat sulattavat sydämen! Laskiaispullan raikas miniversio täytetään kermaisella passiontäytteellä ja koristellaan koristerakeilla. Pikkuiset passion-laskiaispullat maistuvat muulloinkin kuin laskiaisena!

18.2.2013
Reseptin ainekset
60 kpl
2 1/2 dl
täysmaitoa
25 g
hiivaa
1 1/2 dl
sokeria
0,5 g
sahramia
1/2 tl
suolaa
7 dl
vehnäjauhoja
75 g
voita
Voiteluun
1 kpl
munaa
Päälle
3 rkl
koristerakeita
6 kpl
passionhedelmää
4 dl
kuohukermaa
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Kuumenna maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva joukkoon. Lisää sokeri, sahrami ja suola. Sekoita joukkoon reilu puolet jauhoista. Vatkaa vellimäistä seosta hetki, niin taikinaan muodostuu hyvä sitko. Lisää jauhoja koko ajan alustaen. Vaivaa taikinaan loppuvaiheessa pehmeä rasva. Peitä kulho ja kohota taikina kooltaan lähes kaksinkertaiseksi.

Leivo taikinasta 60 minipullaa. Kohota uudelleen.

Voitele pullat munalla. Ripottele päälle koristerakeita ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Halkaise passionhedelmät ja koverra hedelmäliha kulhoon.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon hedelmäliha. Siirrä täyteseos pakaste- tai pursotinpussiin.

Leikkaa pullista lakit irti.

Leikkaa pussista pää pois ja pursota pohjien päälle passiontäytettä. Nosta lakit takaisin. Viimeistele pikkuiset passionpullat tomusokerilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt