


Helppoa säilöntää
Pikkelöidyt suppilovahverot voi maustaa myös aasialaisittain – helppo lisuke sopii moneen!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Pikkelöidyt suppilovahverot on helppo tehdä itse. Kun maustat ne ronskisti aasialaisittan, ne sopivat ramenkeittoon, wokkiin tai vaikka vietnamilaiseen pihvisalaattiin.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 l (500 g)
suppilovahveroita
30 g pala
inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
1
chili
Mausteliemi
4 dl
vettä
2 dl
sokeria
2 dl
valkoviinietikkaa
1 rkl
suolaa
1 rkl
korianterinsiemeniä
10
kokonaista mustapippuria
4
laakerinlehteä
4
tähtianista
4
neilikkaa
Pikkelöidyt suppilovahverot aasialaisittain – ohje:
- Pese ja desinfioi säilöntäpurkit. Puhdista sienet. Kuori ja viipaloi inkivääri ja valkosipulinkynnet. Leikkaa chili viipaleiksi.
- Mittaa mausteliemen ainekset isoon kattilaan. Kuumenna ja sekoita, kunnes suola ja sokeri ovat liuenneet. Lisää sienet, inkivääri, chili ja valkosipulit ja sekoita hyvin.
- Purkita sienet liemineen ja sulje kannet tiiviisti. Jäähdytä huoneenlämmössä.
Vinkki!
Säilytä pikkelöidyt sienet jääkaapissa. Ne säilyvät muutaman kuukauden.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat