Maku

Pikeeri

5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
Tee itse pikeeri piparkakuille! Tämä pikeeri on melko jäykkää ja sopii hyvin yksityiskohtien pursottamiseen.
MA
KA
LA
GL
5
0
Julkaistu 27.11.2017


Reseptin ainekset (1 annosta)

  • 1valkuainen
  • 4 dltomusokeria
Tulosta

Pikeeri – ohje:

  1. Erottele kananmunasta valkuainen. Varmista, että yhtään keltuaista ei pääse valkuaisen joukkoon.
  2. Sekoita tomusokeri valkuaisen joukkoon.
  3. Siirrä pikeeri pursotinpussiin tai pakastepussiin ja leikkaa kulmaan pieni reikä.

Yksi pikeeriannos riittää noin 50 piparin koristeluun. Voit halutessasi värjätä pikeerin pasta- tai jauhevärillä.

Kommentoi »