Maku

Pikeeri

5 min
MA
5
0

Tee itse pikeeri piparkakuille! Tämä pikeeri on melko jäykkää ja sopii hyvin yksityiskohtien pursottamiseen.
Tulosta
Teksti Emma Iivanainen
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (1 annosta)

  • 1 kplvalkuaista
  • 4 dltomusokeria

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Pikeeri valmistuu näin:

Erottele kananmunasta valkuainen. Varmista, että yhtään keltuaista ei pääse valkuaisen joukkoon.

Sekoita tomusokeri valkuaisen joukkoon.

Siirrä pikeeri pursotinpussiin tai pakastepussiin ja leikkaa kulmaan pieni reikä.

• Värjää pikeeri halutessasi pasta- tai jauhevärillä.

Haluatko tehdä koristeellisia pipareita? Katso ohuen pikeerin valmistusohje!

Pikeeriannos riittää noin 50 piparin koristeluun.

MITÄ PIDIT?
5