


Pikeeri
5 min
Tee itse pikeeri piparkakuille! Tämä pikeeri on melko jäykkää ja sopii hyvin yksityiskohtien pursottamiseen.
Reseptin ainekset
1 annosta
1
valkuainen
4 dl
tomusokeria
Pikeeri – ohje:
- Erottele kananmunasta valkuainen. Varmista, että yhtään keltuaista ei pääse valkuaisen joukkoon.
- Sekoita tomusokeri valkuaisen joukkoon.
- Siirrä pikeeri pursotinpussiin tai pakastepussiin ja leikkaa kulmaan pieni reikä.
Yksi pikeeriannos riittää noin 50 piparin koristeluun. Voit halutessasi värjätä pikeerin pasta- tai jauhevärillä.
Haluatko tehdä koristeellisia pipareita? Katso ohuen pikeerin valmistusohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat