Kotivinkki

Pikapasha – valmista kymmenessä minuutissa!

10 min
5
0

Pikapasha on perinteisen pääsiäisherkun kevyempi ja nopeampi versio, joka ei häviä maussa esikuvalleen.
Tulosta
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlkuohukermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 1 dlappelsiinimarmeladia
  • ½ tlvaniljasokeria
  • 1 rklsitruunamehua
  • ½ dlmantelilastuja
  • 3 rklrusinoita

Lisäksi

  • ½ dlpaahdettuja mantelilastuja
  • 4ananaskirsikkaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka. Mausta appelsiinimarmeladilla, vaniljasokerilla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi paahtamattomat mantelilastut ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon halutessasi rusinoita.

Paahda pinnalle tulevat mantelilastut kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi ja anna niiden jäähtyä.

Jaa pikapasha annoskulhoihin ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla sekä ananaskirsikalla.

MITÄ PIDIT?
5