


Nopea pikapasha – valmista kymmenessä minuutissa!
10 min
Pikapasha on perinteisen pääsiäisherkun kevyempi ja nopeampi versio, joka ei häviä maussa esikuvalleen.
Reseptin ainekset
4 annosta
Pikapasha
2 dl
kuohukermaa
250 g
maitorahkaa
1 dl
appelsiinimarmeladia
½ tl
vaniljasokeria
1 rkl
sitruunamehua
½ dl
mantelilastuja
3 rkl
rusinoita
Lisäksi
½ dl
paahdettuja mantelilastuja
4
ananaskirsikkaa
Pikapasha – ohje:
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka. Mausta appelsiinimarmeladilla, vaniljasokerilla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi paahtamattomat mantelilastut ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon halutessasi rusinoita.
- Paahda pinnalle tulevat mantelilastut kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi ja anna niiden jäähtyä.
- Jaa pikapasha annoskulhoihin ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla sekä ananaskirsikalla.
Vinkki!
Ota talteen myös perinteisen pashan ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat