Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nopea pikapasha – valmista kymmenessä minuutissa!

10 min

Pikapasha on perinteisen pääsiäisherkun kevyempi ja nopeampi versio, joka ei häviä maussa esikuvalleen.

3.4.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Pikapasha
2 dl
kuohukermaa
250 g
maitorahkaa
1 dl
appelsiinimarmeladia
½ tl
vaniljasokeria
1 rkl
sitruunamehua
½ dl
mantelilastuja
3 rkl
rusinoita
Lisäksi
½ dl
paahdettuja mantelilastuja
4
ananaskirsikkaa

Pikapasha – ohje:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka. Mausta appelsiinimarmeladilla, vaniljasokerilla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi paahtamattomat mantelilastut ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon halutessasi rusinoita.
  2. Paahda pinnalle tulevat mantelilastut kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi ja anna niiden jäähtyä.
  3. Jaa pikapasha annoskulhoihin ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla sekä ananaskirsikalla.

Vinkki!

Ota talteen myös perinteisen pashan ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt