Kotivinkki

Pikapasha – valmista kymmenessä minuutissa!

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Pikapasha on perinteisen pääsiäisherkun kevyempi ja nopeampi versio, joka ei häviä maussa esikuvalleen.
3
0


Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlkuohukermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 1 dlappelsiinimarmeladia
  • ½ tlvaniljasokeria
  • 1 rklsitruunamehua
  • ½ dlmantelilastuja
  • 3 rklrusinoita

Lisäksi

  • ½ dlpaahdettuja mantelilastuja
  • 4ananaskirsikkaa
Tulosta

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka. Mausta appelsiinimarmeladilla, vaniljasokerilla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi paahtamattomat mantelilastut ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon halutessasi rusinoita.

Paahda pinnalle tulevat mantelilastut kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi ja anna niiden jäähtyä.

Jaa pikapasha annoskulhoihin ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla sekä ananaskirsikalla.

MITÄ PIDIT?
3
Kommentoi »