3(7)
Pikapasha – valmista kymmenessä minuutissa!
10 min
Pikapasha on perinteisen pääsiäisherkun kevyempi ja nopeampi versio, joka ei häviä maussa esikuvalleen.
3.4.2017
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dlkuohukermaa
250 gmaitorahkaa
1 dlappelsiinimarmeladia
½ tlvaniljasokeria
1 rklsitruunamehua
½ dlmantelilastuja
3 rklrusinoita
Lisäksi
½ dlpaahdettuja mantelilastuja
4ananaskirsikkaa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka. Mausta appelsiinimarmeladilla, vaniljasokerilla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi paahtamattomat mantelilastut ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon halutessasi rusinoita.

Paahda pinnalle tulevat mantelilastut kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi ja anna niiden jäähtyä.

Jaa pikapasha annoskulhoihin ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla sekä ananaskirsikalla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo