Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pienet metsäsieni-focacciat

1 h 35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 15 min
16.12.2010
Reseptin ainekset
10 kpl
30 g
hiivaa
2 tl
suolaa
3 1/2 dl
vettä
8 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
rypsiöljyä
Pinnalle
2 rkl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 dl
suppilovahveroita (paistettuna)
1 dl
paistettua sipulia (renkaita)
100 g
kirsikkatomaattia
1 tl
sormisuolaa

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Kun taikina irtoaa kulhon reunoilta, nosta se vedottomaan paikkaan, peitä liinalla ja anna taikinan kohota noin tunnin ajan.

Jaa taikina nyrkinkokoisiin osiin ja leivo niistä kakkaroita. Nosta kakkarat pellille leivinpaperin päälle.

Voitele leivät öljyllä. Lusikoi pinnalle paistettuja suppilovahveroita ja sipulirenkaita. Painele peukalolla koloja ja täytä ne tomaattipaloilla. Ripottele pinnalle sormisuolaa.

Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa leivät saman päivän aikana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt