Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunapizza

40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 15 min
19.5.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
Pizzapohja
25 g
hiivaa
2 dl
vettä
1 tl
suolaa
5 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
rypsiöljyä
Perunatäyte
6
keitettyä perunaa
1
valkosipulinkynsi
1
punasipuli
150 g
vuohenmaitojuustoa
1 rkl
tuoretta rosmariinia
1 rkl
juoksevaa hunajaa
50 g
juustoa (raastettuna)

Perunapizza – ohje:

  1. Liuota pizzataikinan hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja alusta jauhot nesteeseen. Lisää lopuksi öljy.
  2. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi. Anna kohota liinalla peitettynä täytteiden valmistelun ajan.
  3. Kuori ja viipaloi perunat ja valkosipulinkynsi. Viipaloi kuorittu sipuli ja vuohenjuusto.
  4. Levitä pohjan päälle peruna-, punasipuli- ja valkosipuliviipaleet. Aseta päälle vuohenjuusto ja rosmariininneulasia.
  5. Valuta päälle hunajaa, ja levitä juustoraaste.
  6. Paista perunapizzaa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki!

Kokeile myös toista pizzapohjaohjettamme, jonka avulla onnistut helposti rapean ja mehevän pizzan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt