Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Peruna-maissisalaatti

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Etsitkö ihanaa lisuketta grilliherkuille? Makeaa maissia sisältävä perunasalaatti toimii erityisen hyvin grillatun lihan kanssa. Salaatti maustetaan superherkulliseksi runsaalla valkosipulilla, korianterilla ja chilikastikkeella.

Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
perunaa (uutta)
4
maissintähkää
4
kevätsipulia (varsineen)
2
valkosipulinkynttä
1½ dl
tuoretta korianteria (1 ruukku)
4 rkl
majoneesia
1½ tl
makeaa chilikastiketta (Sriracha)
½ tl
suolaa
¼ dl
limen mehua

Peruna-maissisalaatti – ohje:

  1. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (noin 20 minuuttia) ja jäähdytä kylmässä.
  2. Grillaa maisseja suoralla lämmöllä 10 minuuttia muutaman kerran käännellen.
  3. Leikkaa maissinjyvät kulhoon, heitä kannat pois.
  4. Lisää kulhoon silputtu kevätsipuli, murskatut valkosipulinkynnet, silputtu korianteri, majoneesi ja chilikastike.
  5. Pilko perunat pienemmäksi ja lisää kulhoon. Sekoita kunnolla.
  6. Maista ja lisää suolaa oman maun mukaan. Purista limen mehu sekaan ja anna salaatin maustua kylmässä puoli tuntia.
  7. Tarjoa peruna-maissisalaatti esimerkiksi grillattujen pihvien kanssa.

Vinkki!

Katso myös suosittu perinteisen perunasalaatin ohje. Arkeen ja juhlaan sopiva herkku maistuu juuri sopivasti majoneesilta ja maustekurkulta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt