


Entrecôte-pihvi grillissä
2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min
Naudan entrecôtesta valmistuvat mehukkaimmat grillipihvit! Välikyljyksestä leikatut pihvit pintamaustetaan ja paistetaan nopeasti sopivan rapeiksi ja meheviksi. Tätä kannattaa kokeilla!
Reseptin ainekset
4 annosta
1000 g
naudanlihaa (entrecôte)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/4 tl
juustokuminaa
1/4 tl
chilijauhetta
1/4 tl
paprikajauhetta
Grillattu entrecôte-pihvi valmistuu näin:
Helpolle ja herkulliselle grillipihville riittää hyvin pelkkä pintamaustaminen. Sekoita mausteet keskenään ja hiero tasaisesti entrecôtepihveihin. Anna lihojen maustua kylmässä vähintään puoli tuntia.
Grillaa pihvejä suoralla lämmöllä 5 minuuttia/puoli. Käännä grillipihvejä muutaman kerran grillauksen aikana. Paras sisälämpötila entrecôtelle on 56 astetta.
Anna grillipihvien vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Vinkki!
Tarjoa lisänä viski-bbq-kastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat