Maku

Grillattu entrecôte-pihvi

2 h 30 min
GL
MA
MU
3.07
0

Naudan entrecôtesta valmistuvat mehukkaimmat grillipihvit! Välikyljyksestä leikatut pihvit pintamaustetaan ja paistetaan nopeasti sopivan rapeiksi ja meheviksi. Tätä kannattaa kokeilla!
Tulosta
Teksti Joonas Laakso, Jasmin Latva-Koivisto
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (4 annosta)

  • 1000 gnaudanlihaa (entrecôte)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/4 tljuustokuminaa
  • 1/4 tlchilijauhetta
  • 1/4 tlpaprikajauhetta

Tee näin

2 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN2 h

Grillattu entrecôte-pihvi valmistuu näin:

Helpolle ja herkulliselle grillipihville riittää hyvin pelkkä pintamaustaminen. Sekoita mausteet keskenään ja hiero tasaisesti entrecôtepihveihin. Anna lihojen maustua kylmässä vähintään puoli tuntia.

Grillaa pihvejä suoralla lämmöllä 5 minuuttia/puoli. Käännä grillipihvejä muutaman kerran grillauksen aikana. Paras sisälämpötila entrecôtelle on 56 astetta.

Anna grillipihvien vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vinkki!

Tarjoa lisänä viski-bbq-kastiketta.

MITÄ PIDIT?
3.07