Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Entrecôte-pihvi grillissä

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Naudan entrecôtesta valmistuvat mehukkaimmat grillipihvit! Välikyljyksestä leikatut pihvit pintamaustetaan ja paistetaan nopeasti sopivan rapeiksi ja meheviksi. Tätä kannattaa kokeilla!

Reseptin ainekset
4 annosta
1000 g
naudanlihaa (entrecôte)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/4 tl
juustokuminaa
1/4 tl
chilijauhetta
1/4 tl
paprikajauhetta

Grillattu entrecôte-pihvi valmistuu näin:

Helpolle ja herkulliselle grillipihville riittää hyvin pelkkä pintamaustaminen. Sekoita mausteet keskenään ja hiero tasaisesti entrecôtepihveihin. Anna lihojen maustua kylmässä vähintään puoli tuntia.

Grillaa pihvejä suoralla lämmöllä 5 minuuttia/puoli. Käännä grillipihvejä muutaman kerran grillauksen aikana. Paras sisälämpötila entrecôtelle on 56 astetta.

Anna grillipihvien vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vinkki!

Tarjoa lisänä viski-bbq-kastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt