


Persimon-buffalasalaatti on täydellinen salaatti joulupöytään
15 min
Makea persimon ja pehmoinen buffalajuusto kohtaavat hienostuneessa salaatissa, joka on helppo tarjottava isollekin porukalle. Tee mandariini-vinegretti jääkaappiin valmiiksi odottamaan ja rouhi pähkinät. Itse salaatti syntyy muutamassa minuutissa juuri ennen tarjoilua.
Reseptin ainekset
4 annosta
4
persimonia
2
palloa buffalamozzarellaa
1½ l
salaattisekoitusta, esim. vuonankaalia, keräsalaattia ja endiiviä
2 rkl
suolattomia pistaasipähkinöitä
Mandariinivinegretti
½ dl
mandariininmehua
1 rkl
valkoviinietikkaa
½ dl
oliiviöljyä
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
Persimon-buffalasalaatti – ohje:
- Leikkaan persimonit ohuiksi viipaleiksi. Valuta ja kuivaa mozzarellapallot. Pese ja levitä salaattisekoitus laakealle vadille kerroksittain persimonviipaleiden kanssa. Revi mozzarella sopiviksi suupaloiksi joukkoon. Rouhi pistaasit päälle.
- Purista mandariinista mehua ja sekoita kastikkeen aineet. Lusikoi kastike salaattiin tai tarjoa erikseen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat