Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekoni-pastafrittata

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Frittata on ihana italialainen munakkaan tapainen ruokalaji. Herkullinen pekoni-pastafrittata sopii hyvin vaikkapa lounaaksi.

17.6.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
4
pekonifileesiivua
1
sipuli
1 dl
pakasteherneitä
4
kananmunaa
1 dl
raastettua parmesaania
½
sitruunan mehua
suolaa
rouhittua mustapippuria
(tuoretta minttua)
300 g
kylmää, edelliseltä aterialta jäänyttä pastaa
öljyä paistamiseen
parmesaania pinnalle

1. Viipaloi pekoni ja paahda se pannulla rapeaksi.

2. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi. Lisää pakasteherneet ja kääntele niin, että herneet sulavat. Nosta sivuun.

3. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää raastettu parmesaani ja liha-sipuliherneseos. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla sekä halutessasi silputulla mintulla.

4. Lisää pasta ja kääntele seos tasaiseksi.

5. Kuumenna halkaisijaltaan 24–26 cm:n valurautapannulla öljyä. Kaada pannulle pasta-liha-kananmunaseos ja paista 5 minuuttia. Siirrä pannu uuniin 225 asteeseen noin 10 minuutiksi. Ripottele pekoni-pastafrittatan pinnalle parmesaania.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt