Kotivinkki

Perunafrittata

35 min
0
0

Perunafrittata

Täydennä munakas perunalla, sipulilla ja paprikalla.
Teksti Piia Helasto
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1punainen paprika
  • 400 gkypsää perunaa
  • 1sipuli
  • 6kananmunaa
  • 1 dlvettä
  • ½ dltuoretta persiljaa
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 1 rklöljyä tai voita paistamiseen

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

1. Halkaise ja huuhtele paprika, poista siemenet. Leikkaa paprika ja perunat viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita vesi joukkoon.
3. Hienonna persilja. Lisää persilja, paprikat, perunat ja sipulit munien sekaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Kuumenna rasva uuninkestävällä paistinpannulla. Kaada munaseos kuumalle pannulle. Sekoittele seosta pannun reunoilta keskelle.
5. Kun munakas alkaa hyytyä, siirrä se 150-asteiseen uuniin. Jatka kypsennystä noin 20 minuuttia. Perunafrittata on valmis tarjottavaksi!

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä