Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pehmeät omena-toscapullat

1 h 45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 15 min

Pehmeät omenapullat kuorrutetaan rapealla kauratoscamurulla. Vastapaistettuina näitä ei pysty vastustamaan kukaan.

10.10.2017
Reseptin ainekset
30 kpl
Taikina
200 g
voita
5 dl
maitoa
50 g
hiivaa
1 kpl
muna
2 dl
sokeria
1 rkl
jauhettua kardemummaa
1 1/2 tl
suolaa
15–16 dl
vehnäjauhoja
Täyte
3–4 dl
omenoita pieninä kuutioina
Kauratosca
100 g
voita
2 dl
fariinisokeria
2 dl
kaurahiutaleita (pikakaurahiutaleita)
1 rkl
kanelia
1 tl
jauhettua kardemummaa
Voitelu
1 kpl
muna

Omena-toscapullat – ohje:

  1. Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja kuumenna kädenlämpöiseksi. Kaada voi-maitoseos kulhoon. Murenna sekaan hiiva ja lisää muna, sokeri, kardemumma ja suola.
  2. Alusta taikinaan jauhot vähän kerrallaan. Vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoilta. Kohota peitettynä kaksinkertaiseksi, noin tunti.
  3. Pyörittele taikina ensin kahdeksi tangoksi ja sitten pienemmiksi pulliksi. Kohota leivinpaperilla uunipellillä puolisen tuntia.
  4. Nypi kulhossa kauratoscaseoksen ainekset murumaiseksi.
  5. Paina kohonneisiin pulliin syvennys jauhotetulla juomalasilla tai annosmitalla. Voitele pullat vatkatulla munalla. Täytä syvennykset omenakuutioilla.
  6. Ripottele toscaseos tasaisesti omenakuutioiden päälle. Paina täytettä käsin pulliin syvemmälle, jotta muruseos ei pullahda pullien päältä paistamisen aikana.
  7. Paista pullat 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja kypsiksi, 12–15 minuuttia.
  8. Tarjoa omena-toscapullat mahdollisimman tuoreina tai pakasta heti jäähtymisen jälkeen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt