Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja kuumenna kädenlämpöiseksi. Kaada voi-maitoseos kulhoon. Murenna sekaan hiiva ja lisää muna, sokeri, kardemumma ja suola.
Alusta taikinaan jauhot vähän kerrallaan. Vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoilta. Kohota peitettynä kaksinkertaiseksi, noin tunti.
Pyörittele taikina ensin kahdeksi tangoksi ja sitten pienemmiksi pulliksi. Kohota leivinpaperilla uunipellillä puolisen tuntia.
Ripottele toscaseos tasaisesti omenakuutioiden päälle. Paina täytettä käsin pulliin syvemmälle, jotta muruseos ei pullahda pullien päältä paistamisen aikana.
Paista pullat 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja kypsiksi, 12–15 minuuttia.
Tarjoa omena-toscapullat mahdollisimman tuoreina tai pakasta heti jäähtymisen jälkeen.