Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Passionhedelmä crème brûlée

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
kananmunan keltuaista
2,5 dl
kuohukermaa
3 rkl
sokeria
ripaus suolaa
2-3 kpl
passionhedelmää
sokeria vanukkaiden pinnalle

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. 

Lämmitä uuni n. 150 asteeseen. 

Nosta uunipellille creme brulee-annoskulhot ja lisää pellille vettä siten, että n. 1 cm annoskulhojen reunasta on veden alla. 

Vatkaa keltuaiset sokerin ja suolan kanssa. 

Kiehauta kerma pienessä kattilassa. 

Kaada kuuma kerma varovaisesti keltuais-sokeri-suolasekoituksen joukkoon. Vispaa koko ajan. 

Halkaiset passionhedelmät. 

Voit joko laittaa hedelmät siemenenineen kermaseokseen tai käyttää vain mehun. 

Kaada kermaseos annoskulhoihin ja paista uunissa n. 30-35 minuuttia, kunnes vanukkaiden keskus on vielä hieman pehmeä. 

Peitä kulhot tarvittaessa foliolla, jotta ne eivät tummene liikaa. 

Anna vanukkaiden jäähtyä. 

Ripottele pinnalle sokeria ja liekitä pinta. 

Anna jäähtyä. 

Vanukkaiden pinnan tulisi olla lohkeavan rapea ja sisuksen hieman vielä tutiseva. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt