Kotivinkki

Paras gluteeniton piirakka

1 h 45 min
GL
3
0

Mureapohjainen gluteeniton piirakka maistuu ihanasti cheddarjuustolta. Päälle kootaan raikas versosalaatti. Nam!
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (12 palaa)

Gluteeniton piirakkapohja

  • 125 gvoita
  • 1 ½ dlgluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
  • 1 dlgluteenittomia kaurajauhoja (Myllärin)
  • ¼ tlsuolaa
  • n. 1 rklkylmää vettä

Cheddartäyte

  • 2 dlruokakermaa
  • 3munaa
  • 2 tlsitruunamehua
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 1 pscheddarjuustoraastetta
  • (150 g, Valio)

Gluteenittoman piirakan päälle

  • ½ dlsiemensekoitusta
  • 2persimonia
  • 50 gversoseosta (esim. Mimis)
  • (balsamikastiketta)

Tee näin

1 h 45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h 30 min
MITÄ PIDIT?
3