Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parempi papupasta! Vartin arkiruoka saa makua valkosipulista ja sitruunasta – salaisuutena ruskistettu voi

15 min

Pehmeäksi keitetyt pavut, ruskistettu voi ja pasta ovat yllättävän toimiva yhdistelmä. Jos voita ei jaksa ruskistaa, riittää, että sen sulattaa.

Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
voita
400 g
orchiette- tai simpukkapastaa
3
valkosipulinkynttä
1 rku
lehtipersiljaa
1 rkl
oliiviöljyä
½–1 tl
chilirouhetta
n. 4 dl
keitettyjä valkoisia papuja (tai 1 tlk säilykepapuja)
1 rkl
sitruunanmehua
¼ tl
pippuria

Parempi papupasta – ohje:

  1. Kuutioi voi pieneen teräskattilaan ja kuumenna keskilämmöllä, kunnes voi muuttuu kullanruskeasta hieman pähkinänruskeaksi. Siirrä kattila sivuun ja pidä lämpimänä.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  3. Viipaloi valkosipulinkynnet ja hienonna lehtipersilja.
  4. Kuullota valkosipulia öljyssä pannussa noin 5 minuuttia. Lisää pavut, persilja ja chilirouhe.
  5. Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen 1 dl.
  6. Sekoita kattilassa pasta, papuseos ja ruskistettu voi. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lisää keitinvettä tarvittaessa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt