Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papu-perunasalaatti – ruokaisa, raikas ja herkullinen

20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min

Papu-perunasalaatti ja pähkinäinen kastike valmistuvat kotikeittiössä sukkelasti vaikka arki-iltana. Voit hyvin hyödyntää salaatissa aiemmalta aterialta ylijääneet keitetyt perunat.

26.10.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Papu-perunasalaatti
800 g
perunoita (keitettyinä)
200 g
vihreitä papuja
1 rku
rucolaa
Kastike
1 dl
saksanpähkinöitä
2 rkl
valkoista balsamiviinietikkaa
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Papu-perunasalaatti – ohje:

  1. Paahda saksanpähkinät pannulla halutessasi. Rouhi ne pienemmiksi.
  2. Sekoita viinietikka, oliiviöljy, sinappi ja mausteet keskenään. Lisää pähkinärouhe kastikkeeseen.
  3. Paloittele keitetyt ja kuoritut perunat ja kaada kastike joukkoon. Nosta kulho jääkaappiin maustumaan.
  4. Huuhtele pavut ja leikkaa niistä päät pois ja puolita ne halutessasi. Keitä papuja vedessä 3–4 minuuttia, niin että ne jäävät rapsakoiksi.
  5. Kaada vesi pois ja jäähdytä pavut jääkylmässä vedessä nopeasti. Lisää pavut perunoiden joukkoon.
  6. Viimeistele papu-perunasalaatti rucolalla.

Vinkki!

Katso myös suosittu perinteisen perunasalaatin ohje. Arkeen ja juhlaan sopiva herkku maistuu juuri sopivasti majoneesilta ja maustekurkulta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt