Kotivinkki

Pääsiäismuffinssit

35 min
0
0

Pääsiäismuffinssit

Pääsiäismuffinssit maustetaan mämmillä ja kanelilla. Maku on mukavan maltainen.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (28 kpl)

  • 4keskikokoista porkkanaa
  • 4kananmunaa
  • 3 dlsokeria
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlruokasoodaa
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 tlkanelia
  • 1 tlvaniljasokeria
  • ½ tlsuolaa
  • 1 dlmämmiä
  • 1 ½ dlsulatettua margariinia

Päälle

  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 200 gappelsiinituorejuustoa
  • 1 ½ dltomusokeria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

1. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

3. Sekoita taikinaan tulevat kuivat aineet keskenään.

4. Sekoita sokeri-kananmunavaahtoon porkkanaraaste, mämmi,kuivat aineet sekä sulatettu margariini.

5. Jaa muffinivuokiin ja paista keskitasolla 200 asteessa noin 15–20 minuuttia kypsiksi.

6. Sekoita päällyksen aineet pääsiäismuffinssien kypsyessä ja levitä kuorrutusta jäähtyneiden leivonnaisten päälle.

Suosittelemme myös näitä

Mämmimuffinit

Olgan farmin porkkanakakku

Olgan porkkanamuffinssit

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä