0(0)
Pääsiäismuffinit
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Pääsiäismuffinit maustetaan mämmillä ja kanelilla. Maku on mukavan maltainen.
19.3.2017
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
28 kpl
4keskikokoista porkkanaa
4kananmunaa
3 dlsokeria
3 dlvehnäjauhoja
2 tlruokasoodaa
2 tlleivinjauhetta
2 tlkanelia
1 tlvaniljasokeria
½ tlsuolaa
1 dlmämmiä
1 ½ dlsulatettua margariinia
Päälle
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
200 gappelsiinituorejuustoa
1 ½ dltomusokeria

Pääsiäismuffinit – ohje:

  1. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
  2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita taikinaan tulevat kuivat aineet keskenään.
  4. Sekoita sokeri-kananmunavaahtoon porkkanaraaste, mämmi, kuivat aineet sekä sulatettu margariini.
  5. Jaa muffinivuokiin ja paista keskitasolla 200 asteessa noin 15–20 minuuttia kypsiksi.
  6. Sekoita päällyksen aineet pääsiäismuffinien kypsyessä ja levitä kuorrutusta jäähtyneiden leivonnaisten päälle.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.