Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Lombardian hillo

Päärynäsinappihilloke on joulupöydän yllättäjä – sinappinen hillo sopii kinkun tai juustojen kaveriksi

30 min

Jouluinen hilloke Lombardiasta sopii tarjottavaksi kinkun, joulumakkaroiden, riistan tai vahvojen juustojen kanssa. Hillo on myös ihana lahja!

15.11.2024
Reseptin ainekset
7 dl
6
päärynää
1 dl
vettä
3 dl
hillosokeria
4 rkl
sinappijauhetta
2 rkl
sitruunanmehua
2
rosmariininoksaa

Päärynäsinappihilloke – ohje:

  1. Kuori päärynät, poista siemenkodat ja leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi. Laita palat kattilaan ja lisää vesi. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes päärynäpalat pehmenevät.
  2. Lisää sokeri, sinappijauhe, sitruunanmehu ja rosmariini soseeseen. Kuumenna seosta noin 10 minuuttia koko ajan sekoittaen.
  3. Ota kattila liedeltä ja poista rosmariininoksat. Kaada kuuma päärynähillo puhdistettuihin lasipurkkeihin ja sulje kansi heti. Säilytä viileässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt