


Lombardian hillo
Päärynäsinappihilloke on joulupöydän yllättäjä – sinappinen hillo sopii kinkun tai juustojen kaveriksi
30 min
Jouluinen hilloke Lombardiasta sopii tarjottavaksi kinkun, joulumakkaroiden, riistan tai vahvojen juustojen kanssa. Hillo on myös ihana lahja!
Reseptin ainekset
7 dl
6
päärynää
1 dl
vettä
3 dl
hillosokeria
4 rkl
sinappijauhetta
2 rkl
sitruunanmehua
2
rosmariininoksaa
Päärynäsinappihilloke – ohje:
- Kuori päärynät, poista siemenkodat ja leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi. Laita palat kattilaan ja lisää vesi. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes päärynäpalat pehmenevät.
- Lisää sokeri, sinappijauhe, sitruunanmehu ja rosmariini soseeseen. Kuumenna seosta noin 10 minuuttia koko ajan sekoittaen.
- Ota kattila liedeltä ja poista rosmariininoksat. Kaada kuuma päärynähillo puhdistettuihin lasipurkkeihin ja sulje kansi heti. Säilytä viileässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat