Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Överifocaccia – juustoilla ja viikunoilla täytetty loaded focaccia on kuin muhkea suolainen piirakka

2 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 45 min

Rikasta focacciataikina spelttijauhoilla ja täytä viikunoilla, juustoilla ja pinjansiemenillä. Herkullinen överifocaccia katoaa kuin huomaamatta parempiin suihin.

7.12.2023
Reseptin ainekset
2 leipää
3 dl
vettä
1 ps (11 g)
kuivahiivaa
2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
7 dl
(ydin)spelttijauhoja
2 dl
vehnäjauhoja
3 rkl
oliiviöljyä
Lisäksi
2–3
viikunaa
200 g
briejuustoa (tai vuohenjuustoa)
50 g
parmesaanijuustoa raastettuna
1 dl
pinjansiemeniä
¼ rku
timjamia hienonnettuna
½ tl
merisuolahiutaleita
1 rkl
juoksevaa hunajaa

Överifoccacia –ohje:

  1. Sekoita lämpimään veteen (42 astetta) kuivahiiva, suola ja sokeri. Lisää jauhot erissä ja lopuksi öljy. Alusta taikina kimmoisaksi. Peitä ja anna kohota tunnin ajan.
  2. Vaivaa taikinaa hetki alustalla, jaa kahtia ja taputtele palat leivinpaperin päälle pellille pitkänomaisiksi leipäsiksi. Peitä ja anna kohota noin 20 minuuttia.
  3. Huuhtele ja kuivaa viikunat. Leikkaa viikunat ja brie viipaleiksi. Levitä viipaleet leipien päälle. Ripottele päälle parmesaani, pinjansiemenet ja mausteet. Valuta päälle hunajaa.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nauti lämpimänä tai vähän jäähtyneenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt