Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenatuorepuuro – ruokakuvaajan resepti ilahduttaa pehmeydellään ja pirteydellään!

4 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 4 h 0 min

Ruokakuvaaja Marita Erikssonin tuorepuuro on hyvää tekevä aamupala, jonka voi nauttia sellaisenaan tai tuunata kaapista löytyvillä lisukkeilla.

23.8.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
2
isohkoa omenaa
6
pehmeää, kivetöntä taatelia
2 dl
kaurahiutaleita
3 dl
kaurajuomaa
1 dl
kreikkalaistyylistä kasvipohjaista jogurttia
4 rkl
hasselpähkinärouhetta
1 rkl
chiansiemeniä
1 rkl
maapähkinävoita
1 rkl
vaahterasiirappia
noin ½ tl
merisuolahiutaleita
noin ¼ tl
(ceylonin)kanelia

Omenatuorepuuro – ohje:

  1. Pese omenat ja kuori halutessa. Poista kara ja kuutioi omenat. Leikkaa taatelit saksilla pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita kaikki puuron ainekset. Anna turvota jääkaapissa kannellisessa astiassa yön yli tai vähintään 4 tuntia.
  3. Jos puuro tuntuu turhan jämäkältä, lisää loraus kaurajuomaa ja sekoita tasaiseksi.
  4. Tarjoa puuro esimerkiksi tuoreiden kotimaisten marjojen, hillon, kasvipohjaisen jogurtin, maapähkinävoin ja kuivattujen omenalastujen kanssa. Viimeistele halutessasi tuoreilla tai kuivatuilla syötävillä kukilla, kuten ruiskaunokilla.

Vinkki!

Reseptiä on helppo muokata lisäämällä sekaan tai lisukkeeksi omia suosikkiraaka-aineita. Saat puurosta gluteenittoman, kun valitset gluteenittomat kaurahiutaleet ja -juoman.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt