Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Tuplasti klassikoita

Omenapiirakkajuustokakku yhdistää kaksi herkkua – miksi valita vain toinen, kun voi saada molemmat

3 h 20 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 50 min

Kun kaksi klassikkoa yhdistetään, ei voi tulla muuta kuin tuplahyvä kakku! Omenapiirakan kanelista täytettä on juustokakun pohjalla sekä pinnalla.

26.8.2024
Reseptin ainekset
10 palaa
200 g
digestivekeksejä
75 g
voita
Omenapiirakkatäyte
750 g
kirpeää omenaa
1 dl
vettä
25 g
voita
1 dl
fariinisokeria
2 tl
kanelia
1 tl
kardemummaa (jauhettuna)
Juustokakkutäyte
600 g
maustamatonta tuorejuustoa
1½ dl
sokeria
2 rkl
perunajauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
4
munaa

Omenapiirakkajuustokakku – ohje:

  1. Murskaa keksit. Lisää sulatettu voi keksimurujen joukkoon. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 22 cm) pohjalle ja painele seos vuoan pohjalle ja reunoille yläosaan asti. Siirrä vuoka jääkaappiin.
  2. Halkaise omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat noin 2 × 2 cm:n paloiksi. Kuumenna vesi, voi, fariinisokeri, kaneli ja kardemumma pannulla. Lisää omenat ja paista pehmeiksi. Jäähdytä.
  3. Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää sokeri, perunajauhot, vaniljasokeri ja munat.
  4. Lisää puolet jäähtyneestä omenatäytteestä pohjan päälle. Kaada juustokakkumassa päälle ja paista 170-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi.
  5. Lisää loput omenapiirakkatäytteestä kakun päälle. Siirrä omenapiirakkajuustokakku jääkaappiin kelmulla peitettynä vähintään kahdeksi tunniksi, mieluiten yön yli.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt