Jäätelön ja omenapiirakan yhdistelmästä syntyy paras jäätelökakku. Keksimurupohja, vaniljajäätelöä ja pinnalla reilu kerros karamellisoituja omenapaloja.
Lisää keksipohjan päälle huoneenlämmössä hieman pehmentynyt vaniljajäätelö ja tasoi pinta. Pakasta hetki.
Valmista sillä välin karamellisoidut omenat. Kuumenna paistinpannulla sokeri sulavaksi miedolla lämmöllä. Kun sokeri on sulanut ja saanut hieman väriä, niin lisää joukkoon viipaloidut omenat ja sitruunamehu. Lisää voi ja mausta kanelilla. Paista 5-10 minuuttia. Jäähdytä.
Lado jäähtyneet omenaviipaleet jäätelökakun pintaan. Peitä kelmulla ja pakasta vielä noin kaksi tuntia tai vuorokauden yli.
Koristele jäätelökakku lopuksi kinuskikastikkeella ja nauti.