Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenagranola – paahda aamupalaherkku uunissa ihanan rapsakaksi

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Omenagranolan maun salaisuus on omenasose ja runsas määrä kanelia, jotka antavat granolalle sopivan mausteisen makeuden. Uunissa paahtaminen tekee granolan rakenteesta sopivan rapsakan. Jotta rapeus säilyy siirrä granola kannelliseen purkkiin.

16.8.2018
Reseptin ainekset
1 litra
2 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
2 dl
tattarihiutaleita (gluteenittomia)
2 dl
hirssihiutaleita (gluteenittomia)
1 dl
pekaanipähkinöitä (rouhittuna)
1 dl
cashewpähkinöitä (rouhittuna)
1 rkl
kanelia
1 dl
omenasosetta
1/2 dl
kookosöljyä
1 dl
kuivattuja karpaloita

Omenagranola – ohje:

  1. Sekoita kulhossa hiutaleet, pähkinät ja kaneli.
  2. Sulata kookosöljy ja sekoita omenasoseen kanssa. Kaada öljy-omenasoseseos hiutaleisiin ja sekoita hyvin.
  3. Paahda 150-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarkkaile paahtumista, ettei seos pala.
  4. Anna omenagranolan jäähtyä ja lisää lopuksi karpalot. Säilytä granolaa kannellisessa purkissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt